2011. augusztus 30., kedd

Boros Zsuzsanna: Parlamentarizmus Magyarországon - Jelenlegi ára: 5 060 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Parlamentarizmus Magyarországon, 1867-1944A könyv listaára: 5500 Ft. Leírás:
A felsőoktatás számára készült kötet a rendi képviselettől a polgári parlamentarizmusig, majd a monarchiától a király nélküli királyságig kíséri nyomon a hazai parlamenti képviseleti rendszert. Szabó Dániel az 1867-1918 közötti időszakot tekinti át a közjogi kérdéseket tartva szem előtt. Bemutatja a parlamenti és parlamenten kívüli pártokat, a politizáló egyesületeket, a parlament szervezetét és működésének rendjét, majd a választójogi törvénnyel foglalkozik. Néhány oldalt szentel az 1918-as őszi és az 1919-es tavaszi időszaknak, melyet nem tekint a parlamentarizmus periódusának. Boros Zsuzsanna az 1919-1944 közötti korszakot dolgozta fel azonos szerkezeti tagolásban mint Szabó Dániel. Mindkét szerző tudatosan törekedett a korszak teljes bemutatására és külön gondot fordítottak az európai rendszerekkel való összehasonlításra. Táblázatok és gazdag irodalomjegyzék segíti az anyagban való további elmélyülést. Az először 1999-ben megjelent (199907034) munka bővített és átdolgozott kiadása az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán dolgozó oktatók és kutatók műveit közreadó új könyvsorozat nyitó darabjaként látott napvilágot. Egyetemisták mellett a korszak magyar társadalomtörténetével foglalkozók fogják keresni. ISBN: 978-963-284-043-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 5 060 Ft

Az aukció vége: 2011-09-01 21:25
. Boros Zsuzsanna: Parlamentarizmus Magyarországon - Jelenlegi ára: 5 060 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése