2012. január 21., szombat

SONY ERICSSON MW600 FEKET BLUETOOTH STEREO HEADSET - Jelenlegi ára: 11 111 Ft

Sony Ericsson MW600 Stereo Bluetooth headset készleten!
Hallgasson rádiót. Játssza le zenéit. Ismerkedjen. Csevegjen. Mindezt vezetékek nélkül. Élvezze az egyedülálló hordozható hangminőséget. Csatlakozzon a vezeték nélküli forradalomhoz. Fedezze fel a MW600 készüléket.
Zene mindenütt: csak kapcsolja be, és élvezze a zenét. A MW600 beépített sztereó FM rádióval rendelkezik.
A Sony Ericsson zenei tartozékok minden eleme a legjobb hangminőség nyújtására lett tervezve. Tiszta hangok, mély basszus és kiváló teljesítmény.
Azért nevezzük hordozható sztereó handsfreenek, mert nem csak zenehallgatásra jó. Beépített mikrofon, híváskezelő gomb és 3, 5 mm csatlakozó a fejhallgató cseréjéhez.
Egyszerre csatlakozik két vezeték nélküli készülékhez, lehetővé téve a zenefájlok elérését a számítógépén, PDA-n vagy más Bluetooth™ készüléken.
Kommunikációjának módja sokat elmond személyiségéről. A tükörhatású OLED kijelző rejtett mélységei megvilágítják a szükséges információt.
A Bluetooth™ technológia a kezei felszabadításán kívül lehetővé teszi a tíz méteren belül lévő készülékek közötti kábel nélküli kommunikációt.
Az A2DP technológia segítségével kiváló minőségben streamelhet sztereó zenéket telefonjáról vezetéknélküli headsetjére vagy más Bluetooth™ eszközökre.
A MW600 vezeték nélküli Hi-Fi fejhallgató FM rádióval készülék 3, 5 mm beépített dugasszal rendelkezik, így a fejhallgató a zenehallgatási módtól függően cserélhető. Személyre szabott kényelem füleidnek.
Kompatibilitás
Minden Sony Ericsson vezeték nélküli eszköz fejlesztésénél alapvető szempont, hogy a Sony Ericsson mobiltelefonokhoz tökéletesen illeszkedjenek, de kompatibilisek legyenek más gyártók Bluetooth™ készülékeivel is.
Igazán megéri az árát, vegye meg most!  


Jelenlegi ára: 11 111 Ft

Az aukció vége: 2012-02-09 00:57
. SONY ERICSSON MW600 FEKET BLUETOOTH STEREO HEADSET - Jelenlegi ára: 11 111 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése