2011. május 21., szombat

Philips PET721D hordozható DVD-lejátszó - Jelenlegi ára: 13 000 Ft


Philips PET721D hordozható DVD-lejátszó
Jellemzők
DivX tanúsítvánnyal rendelkező a DivX videók szabványos lejátszásához
A DivX támogatás azt jelenti, hogy DivX-kódolt videofelvételeket tekinthet meg nappalija kényelmében. A DivX adatformátum olyan MPEG4 alapú videotömörítési technológia, amely nagy fájlméretű filmek, előzetesek és zenei videók tárolását teszi lehetővé CD-R/RW, valamint írható DVD-lemezen.
DVD, DVDR, DVDRW, (S)VCD, CD kompatibilis
A Philips hordozható DVD-lejátszó a legtöbb kapható DVD és CD lemezzel kompatibilis. A DVD, DVDR, DVDRW, (S)VCD, és CD formátumok mind lejátszhatók a DVD-lejátszón. A DVDR egy rövid kifejezés a DVD-meghajtóra, amely mindkét írható DVD formátum olvasására alkalmas. Hasonlóan, a DVDRW képes mindkét újraírható lemezformátum kezelésére.
MP3-CD, CD és CD-RW lejátszás
Az MP3 forradalmian új tömörítési technológia, amellyel hatalmas digitális zenefájlok tized akkora méretűre csökkenthetők, a hangminőség radikális romlása nélkül. Egyetlen CD-lemezen akár 10 órányi zenét is tárolhat.
JPEG-képek megtekintése képlemezről
Tekintse meg a lemezén található JPEG fényképeit. Élje újra emlékeit családja és barátai társaságában, amikor csak kívánja!
7"-es színes TFTLCD-kijelző, széles képernyős (16: 9) formátummal
A színes LCD képernyőnek köszönhetően életre keltheti gondosan őrzött fényképeit. Ismerje meg a papírképek esetében megszokott, részletgazdag és élénk színekkel történő megjelenítés kiváló minőségét. A 16: 9-es széles képformátum egy univerzális szabvány a nagyfelbontású digitális televíziók számára. A natív 16: 9-es képoldalarány kiváló játék- és videomegjelenítést kínál a képernyő alján és tetején lévő fekete csíkok nélkül, valamint a kép különböző képernyőméretekhez illeszkedő átméretezéséből adódó minőségveszteség nélkül.
Beépített sztereó hangsugárzók
A sztereó hangsugárzók által nyújtott minőségi hangzás eredményeképp szabadon hallgathat zenét. Élvezze a zenehallgatást bárhol és bármikor a fejhallgatót kihúzva, a beépített sztereó hangsugárzóknak köszönhetően.
Tarto &am &



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 12:57
. Philips PET721D hordozható DVD-lejátszó - Jelenlegi ára: 13 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése