2011. július 29., péntek

Byron, George: Childe Harold zarándokútja - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Childe Harold zarándokútjaA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
Üdv! üdv! - hazámnak partja már / Víz kékjén szürke folt,  / Az éji szél sír, zúg az ár,  / A vad sirály sikolt.  / Ott túl a nap most űlt el ép / S míg űzzük őt, nyomon,  / Zeng búcsuszóm felé s feléd:  / Jó éjt, szülőhonom! E feledhetetlen sorok (Tóth Árpád fordításában) a hazájától búcsúzó Childe Harold száját hagyják el, aki odahagyva a nemesi fészket - a költő alteregójaként - felkerekedik, hogy bejárja a 19. Byron halhatatlan alakja most új életre kel magyarul Deme Gyula ihletett fordításában, melybe beépítette klasszikusaink korábbi fordításrészleteit is. Több oknál fogva is hiánypótló műről van szó. Egyrészt azért, mert az európai romantika egyik legnagyobb hatású műve, mely egycsapásra híressé tetté a huszonnégy esztendős költőt, teljes egészében utoljára 1914-ben jelent meg Torkos László fordításában (Budapest, Lampel), de azért is mert a jelen kiadásában olvashatók Byron prózai úti jegyzetei is, melyek kiegészítik a Childe Harold zarándokútját. Harmadszor pedig magáért a fordítás minőségéért, ugyanis Deme Gyula, a civilben földmérő mérnök, híven adja vissza az eredeti szöveg lángolását, lendületét, zúgó-lobogó ihletettségét. Mindezen felül a mű, melyhez az eredeti előszók, illetve Baranyi Ferencnek a jelen kiadáshoz készített bevezetője, továbbá rendkívül gazdag jegyzetanyag és a század elején a budapesti egyetemen tanszékvezetőként tanító Yolland Arthur Byronról szóló esszéjével kiegészített kétnyelvű kötet teljes szövege angolul is olvasható. Minden nagyobb világirodalmi gyűjteménybe érdemes beszerezni. ISBN: 978-963-9908-46-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 295 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 04:25
. Byron, George: Childe Harold zarándokútja - Jelenlegi ára: 2 295 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése