2011. július 31., vasárnap

Csurka Endre: Ă j kĂ zgazdasĂ gi gondolkodĂ s felĂ - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Új közgazdasági gondolkodás feléA könyv listaára: 1600 Ft. Leírás:
A szerző újabb könyve az előzőnél szakszerűbb, alaposabb és pontosabb hivatkozásokkal ellátva nyújt átfogó kritikát a nemzetközi nagyvállalatok és pénzintézetek hatalmi törekvéseiről. Könyve első részében a tőkekoncentráció újabb folyamatait elemzi. Abból indul ki, hogy a nemzeti kormányok előnytelen versenyhelyzetbe kényszerültek, és piaci szereplőként egyre másra alulmaradnak a globális tőkével szemben, de a jövő egyetlen ésszerű és lehetséges formációja mégis a nemzetgazdaság. Ennek szemléltetésére a szerző szemügyre veszi azokat az ellentmondásokat, amelyeket a liberalizált tőkeáramlás társadalmi szinten, illetve az egyes államok és az egyes világpiaci résztvevők függőségi rendszerében okoz, így az államok és az egyes egyének eladósodásának megfigyelhető növekedését. Ezzel összefüggésben a termelő, kereskedő, szolgáltató és pénzügyi folyamatok irányítása szektoroktól függetlenül mindinkább egyes csoportok kezébe kerül, ami új hatalmi struktúrát hoz létre. Ördögi körként ez az új hatalom azután maga szabja meg a feltételeket, ő finanszírozza az államokat is. Csurka Endre szerint a világgazdaság ma nem annyira a profitról, mint inkább a hatalomról szól. Mindezek tükrében elemzi az adósság, az infláció, a munkanélküliség és a kamat neuralgikus kérdéseit, majd egy külön fejezetet szentel az euró létrejöttének, valamint a GDP mint mérőszám alkalmatlanságának, majd bemutatja az általa kidolgozott új mutatót. A harmadik fejezet a kérdéskört a hazai gazdaság fényében is megvizsgálja, a kötet végül programszerű javaslattal zárul. A statisztikai táblázatok függelékével és bibliográfiával ellátott kiadvány a globalizáció gazdasági kritikája iránt érdeklődők figyelmére számíthat. ISBN: 963-8157-96-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 310 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 23:55
. Csurka Endre: Ă j kĂ zgazdasĂ gi gondolkodĂ s felĂ - Jelenlegi ára: 1 310 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése