2011. október 28., péntek

Valódi hematit és szodalit karkötő tibeti ezüstte - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Hibátlan szodalit és hematitgyöngyből tibeti ezüsttel kombinálva született meg ez a vagány, diszkréten elegáns karkötő, mely egészen biztosan nem jön szembe az utcán!
 
Mérete: 18 cm
 
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le bátran, elkészítem abban a méretben, amiben szeretnéd : )
 
-Hematit:
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő
Tulajdonságai:
Szín: vörösesbarna, szürkésfekete, fekete Átlátszóság: áttetszőtől az opakig Porszín: vörösesbarna Mohs-keménység: 5, 5-6, 5 Sűrűség: Képlet: Fe2O3Ásványtanilag: vas-oxid Keletkezés módja: vörös vasérckén vulkáni Előfordulás: Ausztria, Olaszország, Svédország, Kanada, Libéria, Banglades Új-Zéland Nyugati csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő Kínai csillagjegy: Sárkány, Disznó, Bivaly, Tigris Elem: föld
A hematit is széles körben elterjedt kő. Segítségével sok más követ feltölthetünk.
Gyógyhatása:
A hematitot sokan "vérkőként" ismerik.
Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység vashiánnyal
Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el.
A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak.
Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését. Aranyér esetén is hatásosnak bizonyult.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.
A rendszertelen menstruáción is javít.
A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.
A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
 
Szodalit:
Tulajdonságai:
Szín: fehér, szürke, kék, zöld Átlászóság: áttetszőtől az átlátszatlanig Porszín: fehér Mohs-keménység: 5-6 Sűrűség: 2, 14-2, 4 Képlet: Na8(Cl2I(AlSiO4)6) Ásványtanilag: nátriumtartalmú vázszilikát Kristályszerkezet: szabályos Keletkezés módja: vulkáni Elfordulás: Olaszország, Románia, Portugáli, Grönland, Bolívia, USA Nyugati csillagjegy: Kos, Oroszlán, Szűz, Nyilas, Bak, Halak Kínai csillagjegy: Sárkány, Majom, Kakas, Patkány, Bivaly, Nyúl Elem: föld, levegő
Gyógyhatással van a középagyra, náthára, nyirokra, sugárzások okozta problémákra.
A vitalitás köve.
Lelki hatások: bátorság erősítése, félelem, szorongás leküzdése ellen.
A szodalit a kettes csakrába és a torok csakrába kapcsolódik. Az igazság köve. Segítségével megérthetem az én igazságom. Ebben az igazságban ki vagyok? Ki vagyok én tettem fel számtalanszor ezt a kérdést, és a kő elvezetett a válaszhoz. Amikor megértem, hogy ki vagyok én, akkor lehullanak rólam a bűntudat bilincsei, szabad vagyok! Mert a szabadságban végre megérthetem, hogy én mindig a tanulás útját jártam, ezért semmi vétkem nincsen, mert csak így lehetett enyém a tapasztalás, mely bölcsesség erényévé vált.
-Ezüst:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan antiallergén, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült ékszer, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )


Jelenlegi ára: 2 800 Ft

Az aukció vége: 2011-10-31 00:16
. Valódi hematit és szodalit karkötő tibeti ezüstte - Jelenlegi ára: 2 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése